BHV Groningen

Voor de beste cursussen en opleidingen in bedrijfshulpverlening en EHBO, dan is de BHV Groningen locatie van de Veiligheids-trainingen van G4S de juiste plek hiervoor. Deze locatie van G4S zit in de stad Groningen en dus in het centrum van de provincie Groningen zelf. De locatie is makkelijk bereikbaar via veel snelwegen en is dus voor de inwoners van Groningen de perfecte locatie voor handige en veilige cursussen. Op deze BHV Groningen locatie van G4S Veiligheids-trainingen zijn genoeg faciliteiten om je te leren over bedrijfshulpverlening en EHBO. Zo zijn er veel leslokalen, team building ruimtes, ruimtes op branden te leren blussen en ook de ruimte om ontruimingen te oefenen. Brand en ontruiming is een groot deel van je werk als bhv’er.

De cursussen op de BHV Groningen locatie

De BHV Groningen locatie van G4S Veiligheids-trainingen biedt veel handige cursussen aan om meer te leren over bedrijfshulpverlening en hier een certificaat voor te halen. Dit is altijd fijn om te hebben en leert je ook meer over veilig werken. Het staat daarnaast mooi op je cv en zal tijdens sollicitaties een pluspunt zijn. De cursussen die de BHV Groningen locatie zowel aanbiedt zijn:

  • BHV cursus: op de locatie in Groningen kun je een basis cursus tot bhv’er volgen. Hierbij leer je hoe je moet handelen in noodsituaties en hoe je dan moet communiceren en mensen weg moet leiden en het gebouw moet ontruimen. Denk bijvoorbeeld aan communicatie en ontruiming bij brand. 
  • Herhalingscursus BHV: Houd de dingen die je geleerd hebt over BHV up to date door van tijd tot tijd een herhalingscursus te doen. Hierbij wordt je kennis opgefrist.

EHBO cursus: een goede bhv’er kent ook zijn EHBO. Tijdens deze cursus leer je te handelen bij ongelukken, letsel en hoe je eerste hulp aanbiedt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *