matras 160 x 210 van Perfecthomeshop

De matras van 160 x 210 van Perfecthomeshop: welke versie kies je?

Perfecthomeshop is een online winkel – ook wel webwinkel genoemd – waar je allerlei meubels, matrassen en andere spullen voor in huis kunt vinden. Met name de matras van 160 x 210 van Perfecthomeshop is razend populair. De matrassen van deze winkel zijn van goed kwaliteit maar ook betaalbaar doordat de winkel alleen online opereert. Maar als je eenmaal de goede maat hebt gevonden, hoe kies je dan voor het juiste matras? Er zijn een aantal opties.

matras 160 x 210 van Perfecthomeshop

Een schuimmatras

Veel matrassen zijn tegenwoordig van schuim. Dat kan koudschuim of traagschuim zijn. Het voordeel van een schuimmatras is dat het gemakkelijk te vervoeren is. Je zult merken dat zo’n matras in een vrij kleine verpakking wordt geleverd. Vervolgens is het de bedoeling dat je zo’n matras volledig uitrolt en een tijdje laat liggen. Je kunt er dus niet meteen dezelfde nacht op slapen. Vaak duurt het maximaal 72 uur voor het matras helemaal is uitgezet en zuurstof uit de lucht heeft gehaald om lekker dik en zacht te worden. 

Binnenvering

Je kunt daarnaast kiezen voor een matras met binnenvering. Dat betekent dat er binnenin veren zitten die je ondersteunen terwijl je erop ligt. Dit matras zorgt al generaties lang voor comfortabel slapen en is steviger dan bijvoorbeeld de schuimmatrassen. Het is dan ook zwaarder.

De pocketvering 

Ook kun je kiezen voor een pocketvering matras. Daarin zitten kleine vakjes ofwel pockets die zorgen voor een goede vering en een stevigheid die hopelijk blijvend is. De pocketvering matrassen zijn goed voor mensen met rugklachten. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *