Herenhoeden: een hoed voor elke look!

Wat is er mooier dan een herenhoed om een ​​outfit met klasse af te maken, Sinds de oudheid is de hoed in de loop van de tijd geëvolueerd en aangepast aan de mode. Wat je stijl ook is, er is altijd een fedora hoed heren dat perfect bij je past, zowel in de winter als in de zomer. Omdat we een echt modeaccessoire zijn geworden, zijn er veel modellen, waarvan sommige echte echte knowhow weerspiegelen.

We zijn er trots op dat we een zeer breed assortiment hoeden in alle stijlen kunnen presenteren , geschikt voor alle budgetten en alle seizoenen.

De Fedora hoed, pure klasse

De vorm van de fedora hoed heren, met uitzondering van petten, de meest populaire hoedvorm voor heren. Deze vorm verwijst naar een hoed met brede randen in het algemeen, met de achterrand omhoog en vouw in het midden van de kroon. Het ontleent zijn naam aan de heldin van het toneelstuk Eponyme van Victorien Sardou dat in 1882 in Parijs werd opgevoerd. Deze hoed is het symbool van een heel tijdperk :het embleem van gangsters en detectives. Tegenwoordig wordt het gedragen als een modeaccessoire van topklasse dat al je outfits een assertieve stijl en klasse geeft. De fedora is een vilten hoed, oorspronkelijk met haar van vooral konijn of haas. Nu worden andere materialen gebruikt zoals wolvilt of stro voor de zomermodellen.

Winter- en zomerhoden voor heren

Kom en ontdek onze brede selectie van fedora hoed heren die je een ongeëvenaarde klasse en uitstraling zullen geven. Wij presenteren een fedora hoed heren, die je de hele winter warmte en comfort biedt, die je effectief beschermt tegen zelfs de meest intense regen en kou. Voor de zomer hebben we het model met vezels van de jipijapa. Handgemaakt en erg klassevol, meestal voorzien van een breed zwart lint. Ideaal tegen de zon, en erg stijlvol bij zomerse pakken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *