In Gold We Trust hoodie, hét kledingstuk van de hiphopscene

Als we jou vertellen dat Chris Brown, French Montana, Future en Tyga fan zijn van In Gold We Trust, dan zijn we nog niet uitgepraat. Ook Lil Kleine is gek op de In Gold We Trust hoodie. Dat bewijst maar weer eens dat dit label van streetwear enorm populair is en een trendsetter in de hiphopscene. Streetboys en -girls willen niet alleen makkelijk zittende kledij, maar ook mooie draagbare kleding met die ene extra touch. In Gold We Trust hoodies, t-shirts, broeken en sweaters hebben deze allure.

De collectie van In Gold We Trust breidt alsmaar uit

In 2012, toen de broers Franzel uit Amsterdam met dit merk van start gingen, waren vooral de In Gold We Trust hoodie populair. Ondertussen zijn ze wereldwijde speler in fashion en hebben hun assortiment fel uitgebreid. Ook petten, bermuda’s, body vests, jogger shorts en zelfs draagtassen en sokken zitten al in de collectie. Je houdt In Gold We Trust maar best in het oog, er komen nog andere leuke items bij.

Een In Gold We Trust hoodie voor iedereen

De hoodies van In Gold We Trust beperken zich niet tot jongeren, en zeker niet tot de mannelijke bevolking. Ook vrouwen en kinderen ontdekken volop dit label. Het logo van deze brand staat meestal zeer duidelijk op het kledingstuk. Dit maakt je hoodie dan ook zo bijzonder. Mooie kleuren met een contrasterende tekst, het is hip en vooral zeer trendy. Waar In Gold We Trust begonnen is met een beperkte collectie voor een zeer specifiek publiek, zitten ze nu internationaal en breiden hun doelgroep alsmaar uit. Je kunt er niet meer naast kijken. Ze zijn er en ze zullen nog lang in de fashion wereld blijven. Met een In Gold We Trust hoodie laat je zien dat je karakter hebt, dat je een boodschap brengt en dat je vooral je eigen stijl volgt. Je hoeft geen compromissen te sluiten als het gaat om je kledij. Wat jij graag draagt, dat draag je gewoon. Dit is de filosofie van In Gold We Trust.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *