Lees hier hoe je een beschadigde vloer voorkomt

Na veel winkels te hebben bezocht, eindeloze discussies te hebben gevoerd met je partner, ben je eindelijk tot de perfecte vloer gekomen die bij je interieur past. Na uren klussen is het werk voldaan en je parket- of laminaat vloer ligt er prachtig bij. Na zo veel tijd en moeite hierin te hebben gestopt, is het belangrijk dat je zo lang mogelijk van je vloer geniet. Een kras, vlek of een gat wil je het liefst voorkomen.  
 
Wij kunnen ons voorstellen dat je door de vermoeidheid van het klussen en trotsheid van het resultaat even niet meer logisch kan nadenken. Om deze reden hebben wij een aantal belangrijke dingen voor je op een rijtje gezet, die er voor zorgen dat je een beschadigde vloer voorkomt! 

1. Maak er geen beestenboel van! 

Iedereen houdt van huisdieren. En dat blijkt! Gemiddeld gezien hebben mensen meer dan één huisdier in huis rondhuppelen. Daarom is het verstandig dat als je deze gezelligheid in huis brengt, je de nageltjes van je huisdieren goed afknipt die voor krassen zorgen. Ook kinderen maken er vaak een beestenboel van. Na het uitbundig buiten spelen nemen zij vaak zand mee naar binnen. Het komt vaak voor dat tijdens het stofzuigen krassen ontstaan. Dus voeten vegen voordat je het parket betreedt!

2.  Het thuis werken is te merken 

Nu het grotendeel van de mensen thuis werkt door het coronavirus, is dat direct te merken aan de vloer. De kinderen die normaliter op school zitten maken optimaal gebruik van de vloer. Daarnaast is je eigen productiviteit in je thuiskantoor ook een grote oorzaak van schade! De wielentjes onder een bureaustoel zorgen voor veel krassen. Wees daarom slim en plaats een bureaustoelmat om de beschadigingen te voorkomen! 

3.  Plaats viltjes! 

Het schuiven van je meubels is ook een grote boosdoener van beschadiging aan je vloer. Let er daarom op dat je goede viltjes onder je bank, kast, stoelen en tafel plaatst om beschadiging te voorkomen! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *