Opleiding commercieel medewerker binnendienst

Wil je graag binnen een bedrijf aan de slag waar je veel te maken hebt met jouw collega’s? Dan is het zeker aan te raden om je eens te verdiepen in de functie van commercieel medewerker binnendienst. Wat doe je als commercieel medewerker binnendienst? De opleiding commercieel medewerker binnendienst heeft verschillende onderwerpen die aan bod komen, zoals de commerciële werkomgeving, klantgericht handelen, verkoopgesprekken voeren en de administratieve afhandeling.

Wanneer je werkzaam bent binnen de commerciële binnendienst ben je de schakel tussen collega’s binnen de organisatie en collega’s die in de buitendienst werkzaam zijn. Je hebt contact met jouw collega’s en dit betekent dat goede communicatie van belang is. Daarnaast ben je ook het aanspreekpunt voor klanten via telefoon, mail en face-to-face. Binnen jouw functie ben jij betrokken bij het hele commerciële proces.

Alles over de opleiding commercieel medewerker binnendienst

Wanneer je deze opleiding gaat volgen, volg je 40 lessen van 3 uur, waarin je alles leert over de werkzaamheden die je uitvoert als commercieel medewerker binnendienst. Alle onderwerpen komen aan bod. Je volgt eerst de opleiding administratief medewerker, daarna de vervolgopleiding commercieel medewerker binnendienst. Met de juiste voorkennis kun je aan de slag gaan met deze opleiding en kun je de gehele opleiding voltooien. Nadat je het examen hebt gehaald ontvang je het diploma en kun je ergens aan de slag gaan. Of je nu opnieuw de arbeidsmarkt op wilt of jouw huidige functie wilt verbreden: de opleiding commercieel medewerker binnendienst is voor iedereen met de juiste motivatie en inzet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *